Poniedziałek
Śniadanie: Jaglanka na mleczku kokosowym z bakaliami, jabłko pieczone
II śniadanie: Sok ze świeżo wyciskanych pomarańczy i grejpfruta
Obiad: Kotleciki brokułowe z pieczonymi batatami i burakami
Podwieczorek: Pianka czekoladowa z rodzynkami
Kolacja: Sałatka meksykańska, mix warzyw, pieczywo pełnoziarniste
Wtorek
Śniadanie: Zawijaniec z warzywami i mozzarellą
II śniadanie: Krem z buraków z nasionami słonecznika
Obiad: Pomidory faszerowane soczewicą, warzywa na parze, kasza kuskus
Podwieczorek: Budyń waniliowy z migdałami, pieczony banan
Kolacja: Sałatka z makaronem ryżowym, pieczarkami, papryką,ciecierzycą, pesto bazyliowym i parmezanem
Środa
Śniadanie: Kanapka z camembertem, ogórkiem i żurawinąII śniadanie: Sałatka orientalna
Obiad: Zapiekanka makaronowa z pieczarkami, fasolką szparagową, papryką i ziołami
Podwieczorek: Koktajl jogurtowo-ananasowy z kokosem
Kolacja: Sałatka włoska z kukurydzy i oliwek z grecką fetą, mix warzyw
Czwartek
Śniadanie: Ryżanka z jabłkiem, truskawkami i bakaliami
II śniadanie: Sałatka orientalna
Obiad: Fasolka po bretońsku vege, warzywa na parze, kasza jaglana
Podwieczorek: Galaretka z owocami
Kolacja: Sałatka ze złocistą kukurydzą i kiełkami
Piątek
Śniadanie: Owsianka z malinami
II śniadanie: Koktajl pomidorowy z nutą koperkową
Obiad: Ciecierzyca w pomidorach z kaszą pęczak i brokułami
Podwieczorek: Tiramisu light, wiśnie suszone
Kolacja: Sałatka z kaszy gryczanej, pieczarek i warzyw , bukiet surówek