Poniedziałek
Śniadanie: Placuszki bananowo – owsiane z musem truskawkowym
II śniadanie: Koktajl proteinowy czekoladowy
Obiad: Pieczony łosoś z kaszą gryczaną z marchewką i ananasem polany kremem kalafiorowym
Podwieczorek: Budyń śmietankowy z jagodami
Kolacja: Grillowany kurczak z jajkiem i warzywami na roszponce z pieczywem pełnoziarnistym
Wtorek
Śniadanie: Owsianka z jabłkiem i daktylami
II śniadanie: Kanapka z pastą z kurczaka
Obiad: Makaron z klopsikami wołowymi w sosie paprykowym z pieczarkami, zupa z soczewicy
Podwieczorek: Ciasto buraczkowe
Kolacja: Sałatka niemiecka
Środa
Śniadanie: Ryżanka z jabłkiem, truskawkami i bakaliamiII śniadanie: Serek homogenizowany z winogronami, gruszką i żurawiną
Obiad: Curry z mleczkiem kokosowym, kurczakiem i warzywami z brązowym ryżem. Krem z pieczonego buraka z serem kozim
Podwieczorek: Pudding czekoladowy z musem wiśniowym
Kolacja: Sałatka z kaszą pęczak, papryka czerwoną, kukurydzą, jajkiem, słonecznikiem w sosie 1000 wysp
Czwartek
Śniadanie: Kanapka z soczystym kurczakiem z suszonymi pomidorami z bukietem sałat
II śniadanie: Koktajl proteinowy bananowy
Obiad: Polędwiczki z kaszą kuskus w sosie grzybowym z kapustą zasmażaną
Podwieczorek: Galaretka z owocami
Kolacja: Sałatka z tuńczykiem z fetą i warzywami
Piątek
Śniadanie: Orzechowe musli z jogurtem
II śniadanie: Deser karmelowy z nasionami chia, brzoskwiniami i bananami
Obiad: Stek wołowy w musztardowym sosie z kaszą gryczaną i surówką
Podwieczorek: Sernik na zimno z truskawkami
Kolacja: Pierś z kurczaka ze złocistą kukurydzą i kiełkami