Poniedziałek
Śniadanie: Polędwica wędzona na zimno z czarnymi oliwkami i winogronami, pasta jajeczna z koperkiem, pieczywo żytnie
II śniadanie: Jogurt naturalny z granolą orzechową i owocami
Obiad: Wołowina w sosie musztardowo-miodowym, warzywa na parze, kasza jęczmienna
Podwieczorek: Pudding śmietankowy z musem malinowym
Kolacja: Kotleciki z jaj, surówka z czerwonej kapusty, pieczywo
Wtorek
Śniadanie: Amarantusowa owsianka z jabłkiem i nutą cynamonu
II śniadanie: Sałatka z soczystych brzoskwiń i truskawek w karmelowym dipie
Obiad: Szaszłyk z indykiem podawany na mixie sałat z kaszą pęczak
Podwieczorek: Orzeźwiający sok marchwiowo-jabłkowy
Kolacja: Schab pieczony ze śliwkami w galarecie, świeże warzywa, pieczywo pełnoziarniste
Środa
Śniadanie: Grahamka z pyszną pastą serowo – warzywnąII śniadanie: Jogurt z kawałkami ananasa
Obiad: Strogonow z wołowiny,bukiet surówek, kasza gryczana
Podwieczorek: Serniczek z brzoskwiniami
Kolacja: Sałatka jaglana z jajkiem, warzywami i oliwkami, pieczywo żytnie
Czwartek
Śniadanie: Koreczki z szynką parmeńską, mozzarellą z pomidorkami koktajlowymi podawane z pieczywem pełnoziarnistym
II śniadanie: Koktajl z jarmużem, kiwi i gruszką z siemieniem lnianym
Obiad: Indyk w sosie kurkowym z komosą ryżową i fasolą szparagową
Podwieczorek: Panna cotta z musem owocowym
Kolacja: Tarta serowa z pomidorami i pestkami dyni
Piątek
Śniadanie: Owocowe musli z jogurtem
II śniadanie: Sałatka jarzynowa z pieczywem żytnim
Obiad: Aromatyczne leczo po prowansalsku z kawałkami piersi z kurczaka
Podwieczorek: Brokuły pod serem z prażonymi migdałami
Kolacja: Polędwica z indyka w sosie musztardowo-chrzanowym z ryżem jaśminowym, mix sałat