PN-PT: 10-17 tel: 887 4444 22

Nasza oferta

Poniedziałek


Śniadanie: Polędwica wędzona na zimno z czarnymi oliwkami i winogronami, pasta jajeczna z koperkiem, pieczywo żytnie

II śniadanie: Jogurt naturalny z granolą orzechową i owocami

Obiad: Wołowina w sosie musztardowo-miodowym, warzywa na parze, kasza jęczmienna

Podwieczorek: Pudding śmietankowy z musem malinowym

Kolacja: Kotleciki z jaj, surówka z czerwonej kapusty, pieczywo

Wtorek


Śniadanie: Amarantusowa owsianka z jabłkiem i nutą cynamonu

II śniadanie: Sałatka z soczystych brzoskwiń i truskawek w karmelowym dipie

Obiad: Szaszłyk z indykiem podawany na mixie sałat z kaszą pęczak

Podwieczorek: Orzeźwiający sok marchwiowo-jabłkowy

Kolacja: Schab pieczony  ze śliwkami w galarecie, świeże warzywa, pieczywo pełnoziarniste

Środa

Śniadanie: Grahamka z pyszną pastą serowo – warzywną

II śniadanie: Jogurt z kawałkami ananasa

Obiad: Strogonow z wołowiny,bukiet surówek, kasza gryczana

Podwieczorek: Serniczek z brzoskwiniami

Kolacja: Sałatka jaglana z jajkiem, warzywami i oliwkami, pieczywo żytnie

Czwartek


Śniadanie: Koreczki z szynką parmeńską, mozzarellą z pomidorkami koktajlowymi podawane z pieczywem pełnoziarnistym

II śniadanie: Koktajl z jarmużem, kiwi i gruszką z siemieniem lnianym

Obiad: Indyk w sosie kurkowym z komosą ryżową i fasolą szparagową

Podwieczorek: Panna cotta z musem owocowym

Kolacja: Tarta serowa z pomidorami i pestkami dyni

Piątek


Śniadanie: Owocowe musli z jogurtem

II śniadanie: Sałatka jarzynowa z pieczywem żytnim

Obiad: Aromatyczne leczo po prowansalsku z kawałkami piersi z kurczaka

Podwieczorek: Brokuły pod serem z prażonymi migdałami

Kolacja: Polędwica z indyka w sosie musztardowo-chrzanowym z ryżem jaśminowym, mix sałat

KONTAKT

Masz pytanie? Skontaktuj się z nami za pomocą formularza poniżej. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie Twoje pytania.