Poniedziałek
Śniadanie: Orzechowe musli z jogurtem
II śniadanie: Słoneczna sałatka z mango i z ananasem
Obiad: Grillowany łosoś podawany z pieczonymi burakami w aromatycznym dipie
Podwieczorek: Koktajl z soczystych truskawek
Kolacja: Orzeźwiająca sałatka ogórkowa z jajkiem
Wtorek
Śniadanie: Owsianka z malinami
II śniadanie: Koktajl pomidorowy
Obiad: Fasola po meksykańsku z ryżem brązowym
Podwieczorek: Orzeźwiający sok marchwiowo – jabłkowy
Kolacja: Sałatka brokułowa z kurczakiem
Środa
Śniadanie: Sałatka z mozzarellą, czerwoną fasolką, suszonymi pomidorami i oliwkamiII śniadanie: Sałatka owocowa
Obiad: Zupa pomidorowa z pulpecikami z makaronem razowym
Podwieczorek: Mus jabłkowy z cynamonem
Kolacja: Polędwica z indyka z ryżem jaśminowym otulona dressingiem barbecue
Czwartek
Śniadanie: Pasta z pieczonej marchewki i papryki z szynką i kiełkami z pieczywem pełnoziarnistym
II śniadanie: Maliny z bananem pod migdałową chmurką
Obiad: Zupa z soczewicy czerwonej z gotowaną piersią z indyka i grzankami razowymi
Podwieczorek: Mangowa uczta witaminowa
Kolacja: Gulasz wołowy z imbirem i kaszą gryczaną
Piątek
Śniadanie: Egzotyczne musli z jogurtem
II śniadanie: Łosoś wędzony na sałacie z oliwkami i pomidorkami podawany z chrupkim pieczywem
Obiad: Ciecierzyca w pomidorach z kurczakiem, kaszą pęczak i brokułami
Podwieczorek: Jogurtowy koktajl pomarańczowy z nutą mięty
Kolacja: Polędwiczka z dorsza na puree szpinakowo – ziemniaczanym z tęczową marchewką