PN-PT: 10.00 - 17.00 tel: 887 4444 22

Za dwa tygodnie

Za dwa tygodnie


Optimal/Vege/Active/Keto
Poniedziałek
1. Roladki z tortilli z pastą jajeczną  suszonym pomidorem i ogórkiem
2. Zupa z rukwi wodnej z grzybami
3. Paprykowy gulasz z wołowina  i  ciecierzycą
4. Kasza jaglana zapiekana z jabłkiem i cynamonem
5. Sałatka z pieczonym batatem i warzywami

Poniedziałek Vege
1. Roladki z tortilli z pastą jajeczną z suszonym pomidorem i ogórkiem
2. Zupa z rukwi wodnej z grzybami
3. Paprykowy gulasz z  ciecierzycą
4. Kasza jaglana zapiekana z jabłkiem i cynamonem
5. Sałatka z pieczonym batatem i warzywami

Wtorek
1. Humus pomidorowy ze słonecznikiem i pieczywem
2. Smoothie z bananem i jarmużem
3. Rolada z kurczakiem  z pesto i serem w sosie tymiankowym  podana z kaszą bulgur i surówką
4. Mleczny ryż w polewie czekoladowej
5. Sałatka makaronowa ze szpinakiem pomidorkami i fetą

Wtorek Vege
1. Humus pomidorowy ze słonecznikiem i pieczywem
2. Smoothie z bananem i jarmużem
3. Rolada z Warzywna  z pesto i serem w sosie tymiankowym  podana z kaszą bulgur i surówką
4. Mleczny ryż w polewie czekoladowej
5. Sałatka makaronowa ze szpinakiem pomidorkami i fetą

Środa
1. Bagietka z pieczonym burakiem i serkiem śmietankowym
2. Kapuśniak  ze słodkiej kapusty z fankułem
3. Nasi goreng z kruczkiem
4. Kokosowy pudding z tapioką i Mango
5. Sałatka z polędwiczką grillowaną ze świeżymi warzywami

Środa Vege
1. Bagietka z pieczonym burakiem i serkiem śmietankowym
2. Kapuśniak  ze słodkiej kapusty z fankułem
3. Nasi goreng z warzywami
4. Kokosowy pudding z tapioką i mango
5. Sałatka z cukinią  grillowaną ze świeżymi warzywami

Czwartek
1. Placuszki dyniowe z musem owocowym
2. Leczo z soczewicą i topinamburem
3. Pieczeń wołowa w sosie żytnim z kaszą gryczaną i surówką z ogórka kiszonego
4. Koktajl jagodowy z wanilią
5. Pasztet pomidorowy z musem chrzanowym

Czwartek Vege
1. Placuszki dyniowe z musem owocowym
2. Leczo z soczewicą i topinamburem
3. Pieczeń warzywna  w sosie żytnim z kaszą gryczaną i surówką z ogórka kiszonego
4. Koktajl jagodowy z wanilią
5. Pasztet pomidorowy z musem chrzanowym

Piątek
1. Kremowa pasta z awokado z papryką i awokado poddana z chrupkim pieczywem 
2. Francuska zupa pomidorowa
3. Burger z łososiem w sosie koperkowym z ciętymi  warzywami
4. Kasza jaglana z bananem i masłem orzechowym
5. Sałatka z makaronem sojowym z bakłażanem i papryką

Piątek Vege
1. Kremowa pasta z awokado z papryką i awokado poddana z chrupkim pieczywem 
2. Francuska zupa pomidorowa
3. Burger z kotletem  warzywnym  w sosie koperkowym z ciętymi warzywami
4. Kasza jaglana z bananem i masłem orzechowym
5. Sałatka z makaronem sojowym z bakłażanem i papryką
FF 3Burger z kurczakiem  w sosie koperkowym z ciętymi  warzywami

Sobota
1. Owsianka z migdałami i bakaliami z jogurtem
2. Toskańska zupa warzywna
3. Kotlety wieprzowe w sosie pieczarkowym z kaszą jęczmienną i warzywami
4. Budyń waniliowy z owocami
5. Dyniowe curry z warzywami  i kurczakiem

Sobota
1. Owsianka z migdałami i bakaliami z jogurtem
2. Toskańska zupa warzywna
3. Kotlety sojowe  w sosie pieczarkowym z kaszą jęczmienną i warzywami
4. Budyń waniliowy z owocami
5. Dyniowe curry z warzywami 

Niedziela
1. Pasta jajeczna ze szczypiorem i pieczywem
2. Krem selerowy
3. Pierś z kurczaka siekana z warzywami i kaszą jaglaną
4. Koktajl  owocowy z limonką
5. Kaszotto z grzybami i podudziem z indyka

Niedziela  Vege
1. Pasta jajeczna ze szczypiorem i pieczywem
2. Krem selerowy
3. Siekane  warzywa z kaszą jaglaną
4. Koktajl  owocowy z limonką
5.  Kaszotto z grzybami i warzywami

DIETA KETO
Poniedziałek
1. Pasta z wędzonego dorsza ze szczypiorkiem
2. Morele pieczone z ricotta
3. Sałatka z burratą i awocado
4. koktajl porzeczkowy na bazie kefiru
5. Pasztet mięsno-warzywny z pastą chrzanowo-rzodkiewkową


Wtorek
1. Sałatka z serka wiejskiego z szynką i dodatkami
2. Zupa Toskańska
3. Grillowana pierś z kurczaka w sezamie z mizerią
4. Sałatka z tuńczykiem i warzywami
5. Sałatka z fetą i jajkiem


Środa
1. Jajka faszerowane z mozzarellą i pomidorem
2. Sernik na zimno
3. Karkówka w kapuście kiszonej
4. Orzechy nerkowca
5. Szaszłyki z kurczakiem, cukinią i papryka z sosem jogurtowo-czosnkowym


Czwartek
1. Tatar z wędzonego łososia i awokado
2. Omlet z parmezanem i oliwkami
3. Roladki schabowe ze szpinakiem z warzywami na parze
4. Wafel ryżowy z masłem orzechowym i owocami
5. Twarożek z suszonymi pomidorami i bazylią


Piątek
1. Orzechowo-czekoladowy puding lniany
2. Kapuśniak z białej kapusty
3. Stek z polędwicy z zieloną sałatką do obiadu
4. Mix warzyw z arabskim sosem tahini
5. Sałatka z jagodami i mozzarellą


Sobota
1. Cynamonowy twarożek
2. Koreczki z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi
3. Dorsz w sosie beszamelowo brokułowym z surówką z kapusty pekińskiej
4. Sałatka z camembertem, morelami i borówkami
5. Indyk z brukselą


Niedziela
1. Frittata z jarmużem
2. Cukiniowe carbonara
3. Schab w sosie kurkowym z surówką z czerwonej kapusty
4. Koktajl malinowy z mango na mleku kokosowym
5. Sałatka z tuńczykiem i ogórkiem kiszonym
powrót

KONTAKT

Masz pytanie? Skontaktuj się z nami za pomocą formularza poniżej. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie Twoje pytania.