PN-PT: 10.00 - 17.00 tel: 887 4444 22

Za tydzień

Za tydzień

Optimal / Active / Vege/Keto
Poniedziałek
1) Serek ziołowy ze świeżymi warzywami i pieczywem
2) Tarta jaglana ze szpinakiem i pomidorami słonecznymi
3) Plastry schabu  w sosie dyniowym kaszą gryczaną niepaloną z papryką i surówką                           z kiszonego ogórka
4) Serek granulowany kokosowy z owocami
5) Sałatka z prażonym kurczakiem w orzechach  z warzywami  i sosem miodowym
Poniedziałek VEGE
1) Serek ziołowy ze świeżymi warzywami i pieczywem
2) Tarta jaglana ze szpinakiem i pomidorami słonecznymi
3) Plastry warzyw  w sosie dyniowym kaszą gryczaną niepaloną z papryką i surówka                          z kiszonego ogórka
4) Serek granulowany kokosowy z owocami
5) Sałatka z prażonym tofu  w orzechach  z warzywami  i sosem miodowym
Wtorek
1) Owsianka prażona z bakaliami
2) Bigos z jarmużu i chorizo
3) Klopsiki drobiowe w sosie kurkowym kaszą bulgur i surówką z czerwonej kapusty
4) Ciasto dyniowe
5) Makaron penne w sosie toskańskim
Wtorek VEGE
1) Owsianka prażona z bakaliami
2) Bigos z jarmużu i fasolą
3) Klopsiki fasolowe  w sosie kurkowym kaszą bulgur i surówką z czerwonej kapusty
4) Ciasto dyniowe
5) Makaron penne w sosie toskańskim

Środa
1) Twarożek z jajkiem i ogórkiem z plackami zbożowymi
2) Zupa kukurydziana z kaszą jaglaną
3) Miruna pieczona w tymianku i parmezanie z pure selerowym i warzywami parowanymi
4)  Galaretka z owocami
5) Chili con carne  z tortillą
Środa VEGE
1) Twarożek z jajkiem i ogórkiem z plackami zbożowymi
2) Zupa kukurydziana z kaszą jaglana
3) Cukinia pieczona w tymianku i parmezanie z pure  selerowym i warzywami parowanymi
4)  Galaretka z owocami
5) Chili con carne  z tortillą
Czwartek
1) Beef steak w bagietce z serkiem chrzanowym i świeżymi  warzywami
2) Zupa z soczewicy z batatami i mlekiem kokosowym
3) Podudzie z indyka duszone z morelami podane z ryżem brązowym
4) Koktajl wiśniowy aromatyzowany kawą
5) Sałatka z melonem serem pleśniowym i orzechami
Czwartek VEGE
1) Bagietka z tofu i serkiem chrzanowym ze świeżymi  warzywami
2) Zupa z soczewicy z batatami i mlekiem kokosowym
3) Warzywa  duszone z morelami podane z ryżem brązowym
4) Koktajl wiśniowy aromatyzowany kawą
5) Sałatka z melonem serem pleśniowym i orzechami
Piątek
1) Placuszki jabłkowe z musem twarogowym
2) Zupa krem ze szpinaku
3) Sola w salsie pomidorowej z kaszą jaglaną i surówką wiosenną
4) Serek czekoladowy z pomarańczą
5) Rolada z łososiem  w cieście i sałatką  z oliwkami
Piątek VEGE
1) Placuszki jabłkowe z musem twarogowym
2) Zupa krem ze szpinaku
3) Fasola w salsie pomidorowej z kaszą jaglaną i surówką wiosenną
4) Serek czekoladowy z pomarańczą
5) Rolada z serem  w cieście i sałatką  z oliwkami
Sobota
1) Pasta z ciecierzycy z migdałami i pieczywem
2) Koktajl owocowy
3) Schab duszony w sosie grzybowym z kaszą gryczaną i brokułem
4) Gruszka pieczona w sosie waniliowym
5) Sałatka ryżowa z kurczakiem i ananasem
Sobota VEGE
1) Pasta z ciecierzycy z migdałami i pieczywem
2) Koktajl owocowy
3) Kotlety  w sosie grzybowym z kaszą gryczaną i brokułem
4) Gruszka pieczona w sosie waniliowym
5) Sałatka ryżowa z ananasem
Niedziela
1) Owsianka jaglana z bakaliami i jogurtem
2)  Zupa jarzynowa
3) Pierś z kurczaka w sosie sojowym z kaszą jaglaną i marchewka pieczoną
4) Serek bakaliowy
5) Pasztet porowy z żurawiną i pieczywem

Niedziela VEGE
1) Owsianka jaglana z bakaliami i jogurtem
2)  Zupa jarzynowa
3) Pulpety pieczarkowe w sosie sojowym z kaszą jaglaną i marchewką pieczoną
4) Serek bakaliowy

Dieta KETO

Poniedziałek
1. Pasta z wędzonego dorsza ze szczypiorkiem
2. Morele pieczone z ricotta
3. Sałatka z burratą i awocado
4. koktajl porzeczkowy na bazie kefiru
5. Pasztet mięsno-warzywny z pastą chrzanowo-rzodkiewkową

Wtorek
1. Sałatka z serka wiejskiego z szynką i dodatkami
2. Zupa Toskańska
3. Grillowana pierś z kurczaka w sezamie z mizerią
4. Sałatka z tuńczykiem i warzywami
5. Sałatka z fetą i jajkiem

Środa
1. Jajka faszerowane z mozzarellą i pomidorem
2. Sernik na zimno
3. Karkówka w kapuście kiszonej
4. Orzechy nerkowca
5. Szaszłyki z kurczakiem, cukinią i papryka z sosem jogurtowo-czosnkowym

Czwartek
1. Tatar z wędzonego łososia i awokado
2. Omlet z parmezanem i oliwkami
3. Roladki schabowe ze szpinakiem z warzywami na parze
4. Wafel ryżowy z masłem orzechowym i owocami
5. Twarożek z suszonymi pomidorami i bazylią

Piątek
1. Orzechowo-czekoladowy puding lniany
2. Kapuśniak z białej kapusty
3. Stek z polędwicy z zieloną sałatką do obiadu
4. Mix warzyw z arabskim sosem tahini
5. Sałatka z jagodami i mozzarellą


Sobota
1. Cynamonowy twarożek
2. Koreczki z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi
3. Dorsz w sosie beszamelowo brokułowym z surówką z kapusty pekińskiej
4. Sałatka z camembertem, morelami i borówkami
5. Indyk z brukselą

Niedziela
1. Frittata z jarmużem
2. Cukiniowe carbonara
3. Schab w sosie kurkowym z surówką z czerwonej kapusty
4. Koktajl malinowy z mango na mleku kokosowym
5. Sałatka z tuńczykiem i ogórkiem kiszonym
5) Pasztet porowy z żurawiną i pieczywem

powrót

KONTAKT

Masz pytanie? Skontaktuj się z nami za pomocą formularza poniżej. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie Twoje pytania.