PN-PT: 10.00 - 17.00 tel: 887 4444 22

Bieżące

Bieżące

Optimal / Active / Vege/Keto
Poniedziałek
1) Omlet orzechowy z karmelizowanym jabłkiem
2) Zupa warzywna z pesto z bazylii
3) Wołowina po burgundzku  z makaronem pełnoziarnistym  i bukietem warzyw
4) Brownie z  fasoli
5) Pasztet z gęsi ze śliwką  z ogórkiem marynowanym w tymianku  z pieczywem
Poniedziałek VEGE
1) Omlet orzechowy z karmelizowanym jabłkiem
2) Zupa warzywna z pesto z bazylii
3) Warzywa  po burgundzku  z makaronem i bukietem warzyw
4) Brownie z  fasoli
5) Pasztet porowy   z ogórkiem marynowanym z pieczywem
Wtorek
1) Pasta jajeczno pieczarkowa z pieczywem i cząstkami warzyw
2) Serek czekoladowy z kokosem
3) Siekana wieprzowina aromatyzowana boczkiem wędzonym, cebulą, kukurydzą podana             z paloną kaszą gryczaną
4) Ciasto migdałowe z owocami w glazurze
5) Sałatka ryżowa  z tuńczykiem mango i melonem
Wtorek VEGE
1) Pasta jajeczno pieczarkowa z pieczywem i cząstkami warzyw
2) Serek czekoladowy z kokosem
3) Siekane warzywa  aromatyzowana tofu wędzonym , cebulą, kukurydzą podana z paloną kaszą gryczaną
4) Ciasto migdałowe z owocami w glazurze
5) Sałatka ryżowa  z jajkiem  mango i melonem
Środa
1) Owsianka piernikowa z bakaliami i jogurtem
2) Zupa meksykańska na fasoli
3) Pierś z kurczaka w sosie sojowym pure  z batatu i warzywami
4) Ciasto daktylowe z waniliową polewą
5) Sałatka z karmelizowaną gruszką z  orzechami karczochem i serem pleśniowym
Środa  VEGE
1) Owsianka piernikowa z bakaliami i jogurtem
2) Zupa meksykańska na fasoli
3) Warzywa w sosie sojowym pure  z batatu i warzywami
4) Ciasto daktylowe z waniliową polewą
5) Sałatka z karmelizowaną gruszką z orzechami karczochem i serem pleśniowym
Czwartek
1) Pasta z suszonego pomidora podana z  pieczywem
2) Kasza kuskus z pomidorkami, szczypiorkiem i prażonym słonecznikiem
3) Indyk pieczony w ziołach w sosie pieczarkowym kaszą jaglaną i surówką z marchewki
4) Krem orzechowy z kruchym ciastem
5) Pulpety z szynki duszone w sosie warzywnym z ryżem brązowym i brokułem
Czwartek VEGE
1) Pasta z suszonego pomidora podana z pieczywem
2) Kasza kuskus z pomidorkami, szczypiorkiem i prażonym słonecznikiem
3) Placuszek z cukini w ziołach w sosie pieczarkowym kaszą jaglaną i surówką z marchewki
4) Krem orzechowy z kruchym ciastem
5) Pulpety słonecznikowe  duszone w sosie warzywnym z ryżem brązowym i brokułem
Piątek
1) Jaglanka kokosowa z owocami
2) Łosoś na Risotto ze szparagami warzywami   i parmezanem
3) Burger z kotletem z komosy  z suszonym pomidorem i mozzarellą
4) Koktajl owocowy
5) Sałatka z czarnej  soczewicy  z warzywami pieczonymi i serem tofu
VEGE
1) Jaglanka kokosowa z owocami
2) Risotto szparagowe z parmezanem  i warzywami
3) Burger z kotletem z komosy  z suszonym pomidorem i mozzarellą
4) Koktajl owocowy
5) Sałatka z czarnej soczewicy z warzywami pieczonymi i serem tofu
Sobota
1) Twarożek ze szczypiorem i szalotką podany z pieczywem
2)  Krem pomidorowy z bazylią
3) Indyk po chińsku z warzywami i ryżem białym
4) Mus z owocami  i siemieniem lnianym
5) Sałatka cezar z kurczakiem grillowanym
Sobota VEGE
1) Twarożek ze szczypiorem i szalotką podany z pieczywem
2)  Krem pomidorowy z bazylią
3) Warzywa po chińsku z ryżem białym
4) Mus z owocami  i siemieniem lnianym
5) Sałatka cezar z serem grillowanym
Niedziela
1) Owsianka prażona w miodzie i bakaliami
2) Tortilla z kurczakiem i warzywami w sosie aioli
3) Eskalopki wieprzowe w sosie szalotkowym z kaszą  pęczak i surówką
4) Nasiona chia z twarogiem i konfiturą
5) Pasta z makreli i jajka z salatami podana z  pieczywem
Niedziela VEGE
1) Owsianka prażona w miodzie i bakaliami
2) Tortilla z serem i warzywami w sosie aioli
3) Kotlety z soczewicy w sosie szalotkowym z kaszą pęczak i surówką
4) Nasiona chia z twarogiem i konfiturą
5) Pasta z serem i jajkiem z sałatami  podana z pieczywem

Dieta KETO




Poniedziałek
1. Faszerowane pomidory z tuńczykiem, roszponka
2. Smoothie z jarmużu, awokado i brzoskwini
3. Polędwiczki w sosie pieczarkowym
4. Pieczarki po azjatycku
5. Sałatka z fetą, brokułem i prażonymi migdałami
Wtorek
1. Keto serniczek a`la Bounty
2. Ogórki faszerowane serkiem i rzodkiewką
3. Łosoś z dyniowym curry
4. Sezamowe rzodkiewki na ciepło
5. Grillowane halloumi z morelami
Środa
1. Jajko zapiekane w szynce, rukola
2. Grecka pasta do kanapek z słupkami warzyw
3. Kurczak z mascarpone
4. Kanapka z pasztetem i warzywami
5. Krem z dyni
Czwartek
1. Twarożek  z pomidorami i bazylią, ogórek świeży, papryka czerwona
2. Pina colada
3. Udko w sosie miodowo-musztardowym, surówka z kapusty kiszonej
4. Kalarepa, kabanos cienki
5. Jajka po tatarsku
Piątek
1. Tatar z awokado
2. Grilowany bakłażan z fetą
3. Łosoś w kremowym sosie ze szpinakiem
4. Truskawkowy shake
5. Omlet z parmezanem i papryką
Sobota
1. Malinowy jogurt grecki z dodatkami
2. Camembert pieczony z oliwkami i suszonymi pomidorami
3. Polędwiczka w pomarańczach i imbirze, mix sałat z dressingiem ziołowym
4. Mieszanka studencka
5. Sałatka z rukoli i sera halloumi
Niedziela
1. Pudding chia z mango
2. Sałatka z melonem i kozim serem
3. Roladki drobiowe z serem camembert, surówka z ogórków i rzodkiewek
4. Sałatka z ogórkiem, granatem i orzechami
5. Pasta z makreli z rzodkiewką


Załączniki artykułu

powrót

KONTAKT

Masz pytanie? Skontaktuj się z nami za pomocą formularza poniżej. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie Twoje pytania.