PN-PT: 10.00 - 17.00 tel: 887 4444 22

Bieżące

Bieżące

OPTIMAL/ACTIVE/VEGE/Keto

Poniedziałek
1) Owsianka z płatków jaglanych z musem orzechowym
2) Krem z pieczonych białych warzyw lekko doprawiony solą himalajską
3) Polędwiczki wieprzowe duszone w sosie porowym z ziemniakiem pieczonym i surówką
4) Sernik na zimno z brzoskwiniami i bananami
5) Pasztet z grzybami leśnymi i pieczywem

Wtorek
1) Tortilla z łososiem wędzonym z serem i warzywami
2) Kefir owocowy z bazylią i świeżo mielonym pieprzem
3) Rolada z indyka z warzywami, ryżem naturalnym i warzywami gotowanymi
4) manna czekoladowa
5) Sałatka z kurczakiem ,mango ,granatem i chrupkim pieczywem

Środa
1) Owsianka pieczona z owocami
2) Zupa węgierska na ostro
3) Pieczeń wieprzowa w czarnuszce  w sosie własnym kaszą gryczaną i surówką z ogórka kwaszonego
4) Ciasto szpinakowe z kremem
5) Szyneczka z kurczaka pieczona w orientalnych ziołach i papryką z makaronem ryżowym


Czwartek
1) Szynka szarpana w bułce zbożowej ze świeżymi warzywami
2) Flaczki z boczniaków aromatyzowane tymiankiem
3) Ossobuco pieczone w warzywach z makaronem pappardelle
4) Kasza jaglana z suszonymi daktylami
5) Sałatka nicejska z grillowanym kurczakiem


Piątek
1) Placuszki kukurydziane z owocami
2) Krem marchewkowy z imbirem i pomarańczą
3) Sola podana z kawiorem z bakłażana ,ryżem dzikim i surówką
4) Serek waniliowy z kruszonką  Szefa
5) Sałatka z warzywami grillowanymi w curry

Sobota
1) Placuszki ryżowe w polewie owocowej
2) Zupa z sezonowych warzyw
3) Pierś pieczona w sosie brzoskwiniowym z kaszą bulgur
4) Koktajl jagodowy
5) Sałatka z warzywami , serem i grzankami 

Niedziela
1) Pasta serowa z ziołami i pieczywem
2) Musli kukurydziane z bakaliami
3) Schab duszony w cebuli podany z kaszą pęczak,gotowaną marchewką i brokułem
4) Budyń śmietankowy z kawałkami gorzkiej czekolady
5) Sałatka włoska z serem i rukolą


VEGE

Poniedziałek  Vege
1) Owsianka z płatków jaglanych z musem orzechowym
2) Krem z pieczonych białych warzyw lekko doprawiony solą himalajską
3) Klopsiki wegańskie w sosie porowym z ziemniakiem pieczonym i surówką
4) Sernik na zimno z brzoskwiniami i bananami
5) Pasztet z grzybami leśnymi i pieczywem

Wtorek  Vege
1) Tortilla z serem i warzywami
2) Kefir owocowy z bazylią i świeżo mielonym pieprzem
3) Rolada serowa z warzywami, ryżem naturalnym i warzywami gotowanymi
4) Manna otoczona kokosem
5)  Sałatka  z mango , granatem  i chrupkim pieczywem

       
Środa Vege
1) Owsianka pieczona z owocami
2) Zupa węgierska na ostro
3) Pieczeń warzywna  w czarnuszce  w sosie własnym kaszą gryczaną i surówką z ogórka kiszonego 
4) Ciasto szpinakowe z kremem
5)   Cukinia  pieczona w ziołach z papryką i makaronem ryżowym

Czwartek Vege
1) Kotlet serowy w bułce zbożowej ze świeżymi warzywami
2) Flaczki z boczniaków aromatyzowane tymiankiem
3) Pomidory pieczone w warzywach z makaronem pappardelle
4) Kasza jaglana z suszonymi daktylami
5)  Sałatka nicejska z serem pleśniowym

Piatek Vege
1) Placuszki kukurydziane z owocami
2) Krem marchewkowy
3) Omlet  z kawiorem z bakłażana, ryżem dzikim i surówką
4) Serek waniliowy z kruszonką  Szefa
5 ) Sałatka z warzywami grillowanymi w curry

Sobota Vege
1) Placuszki ryżowe w polewie owocowej
2) Zupa warzywna
3) Placuszek warzywny  w sosie brzoskwiniowym z kaszą bulgur
4) Koktajl jagodowy
5 )Sałatka z warzywami i serem z grzankami 


Niedziela Vege
1) Pasta ziołowa z pieczywem
2) Musli kukurydziane z bakaliami
3) Pulpeciki z cebula  podane z kaszą pęczak i warzywami
4) Budyń śmietankowy z kawałkami gorzkiej czekolady
 5)  Sałatka włoska z serem i rukolą 

Dieta KETO


Poniedziałek
1. Pasta z wędzonego dorsza ze szczypiorkiem
2. Morele pieczone z ricotta
3. Sałatka z burratą i awocado
4. koktajl porzeczkowy na bazie kefiru
5. Pasztet mięsno-warzywny z pastą chrzanowo-rzodkiewkową


Wtorek
1. Sałatka z serka wiejskiego z szynką i dodatkami
2. Zupa Toskańska
3. Grillowana pierś z kurczaka w sezamie z mizerią
4. Sałatka z tuńczykiem i warzywami
5. Sałatka z fetą i jajkiem


Środa
1. Jajka faszerowane z mozzarellą i pomidorem
2. Sernik na zimno
3. Karkówka w kapuście kiszonej
4. Orzechy nerkowca
5. Szaszłyki z kurczakiem, cukinią i papryka z sosem jogurtowo-czosnkowym


Czwartek
1. Tatar z wędzonego łososia i awokado
2. Omlet z parmezanem i oliwkami
3. Roladki schabowe ze szpinakiem z warzywami na parze
4. Wafel ryżowy z masłem orzechowym i owocami
5. Twarożek z suszonymi pomidorami i bazylią


Piątek
1. Orzechowo-czekoladowy puding lniany
2. Kapuśniak z białej kapusty
3. Stek z polędwicy z zieloną sałatką do obiadu
4. Mix warzyw z arabskim sosem tahini
5. Sałatka z jagodami i mozzarellą


Sobota
1. Cynamonowy twarożek
2. Koreczki z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi
3. Dorsz w sosie beszamelowo brokułowym z surówką z kapusty pekińskiej
4. Sałatka z camembertem, morelami i borówkami
5. Indyk z brukselą


Niedziela
1. Frittata z jarmużem
2. Cukiniowe carbonara
3. Schab w sosie kurkowym z surówką z czerwonej kapusty
4. Koktajl malinowy z mango na mleku kokosowym
5. Sałatka z tuńczykiem i ogórkiem kiszonym

Załączniki artykułu

powrót

KONTAKT

Masz pytanie? Skontaktuj się z nami za pomocą formularza poniżej. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie Twoje pytania.