PN-PT: 10-17 tel: 887 4444 22

Nowy produkt - Comfort+

Nowy produkt - Comfort+

Nowy produkt

Comfort +


To oferta skierowana do tych,którzy nie mają czasu lub ochoty samodzielnie przygotowywać posiłków dla siebie a chcą smacznie,
zdrowo i wygodnie się odżywiać ale z przymrużeniem oka traktują niektóre rygory funkcjonujące w procesie przygotowywania diet.

Proponujemy w niej smaczne,świeże produkty,których w dietach funkcjonalnych jednak często się unika.

To produkt na przykład dla partnerów osób korzystających z naszego cateringu dietetycznego .

Karkówka,golonka z indyka,ziemniaki,wędliny i sery dojrzewające...-dlaczego nie !?

Zapraszamy i Życzymy Smacznego!!!

Pełne dzienne wyżywienie (5 posiłków) już od 45 pln/dzień!

 

Kaloryczności i ceny:

  • 1600 kcal - 45 pln/dzień
  • 2000 kcal - 49 pln/dzień
  • 2500 kcal - 54 pln/dzień




Menu 25-31 marca 2019

Poniedziałek
  • Serek ziołowy ze świeżymi warzywami i pieczywem
  • Tarta jaglana ze szpinakiem i pomidorami słonecznymi
  • Plastry schabu  w sosie dyniowym ,puree selerowe z papryką i surówką z kiszonego ogórka
  • Serek granulowany kokosowy z owocami
  • Kurczak prażony w orzechach z ryżem i warzywami

Wtorek
  • Wędzona pierś z kurczaka z pieczywem i kiszoną papryką
  • Bigos z jarmużu i chorizo
  • Bitki wieprzowe w sosie kurkowym kaszą bulgur i surówką z czerwonej kapusty
  • Ciasto dyniowe
  • Makaron penne w sosie toskańskim z pieczonym indykiem

Środa
  • Twarożek z jajkiem i ogórkiem z plackami zbożowymi
  • Zupa kukurydziana z kaszą jaglaną
  • Golonka z indyka w tymianku i parmezanie z pure selerowym i warzywami parowanymi
  • Galaretka z owocami
  • Chili con carne  z tortillą

Czwartek
  • Beef steak w bagietce z serkiem chrzanowym i świeżymi  warzywami
  • Zupa z soczewicy z batatami i mlekiem kokosowym
  • Podudzie z indyka duszone z morelami podane z ryżem brązowym
  • Koktajl wiśniowy aromatyzowany kawą
  • Grillowany karczek z pieczonymi warzywami i ziemniakiem z pieca

Piątek
  • Placuszki jabłkowe z musem twarogowym
  • Zupa krem ze szpinaku
  • Sola w salsie pomidorowej z puree z batatów i surówką wiosenną
  • Serek czekoladowy z pomarańczą
  • Rolada z łososiem  w cieście i sałatką  z oliwkami

Sobota
  • Pasta z ciecierzycy z migdałami i pieczywem
  • Koktajl owocowy
  • Schab duszony w sosie grzybowym z kaszą gryczaną i brokułem
  • Nuggetsy w panierce kukurydzianej z pikantnym dipem
  • Sałatka ryżowa z kurczakiem i ananasem

Niedziela
  • Schab ziołowy z papryką i pieczywem
  • Zupa jarzynowa
  • Pierś z kurczaka w sosie sojowym z kolorowym makaronem i marchewka pieczoną
  • Serek bakaliowy
  • Pasztet wieprzowy z żurawiną i pieczywem


Menu 1 - 7 kwietnia 2019

Poniedziałek
  • Racuchy z jabłkiem i nutellą śliwkową
  • Krem borowikowy aromatyzowany  tymiankiem
  • Kotlet z indyka w chutney pomidorowym z puree ziemniaczanym i warzywami
  • Fit piernikowa rolada z bananem i ricottą
  • Sałatka z łososiem wędzonym w sosie koperkowym i warzywami świeżymi

Wtorek
  • Pasztet z Gęsiej wątróbki z konfiturą cebulową i pieczywem
  • Kakaowo bananowe smoothie
  • Bitki ze schabu w sosie z rokitnika kaszą gryczaną i surówką z ogórka kiszonego
  • kanapka z dojrzewającym serem i suszonym pomidorem
  • Spaghetti z kurczakiem szparagami , bobem i pesto ziołowym

Środa
  • Placki z batatów z sałatką z warzyw
  • Omlet ze szpinakiem i sosem curry
  • Pieczeń z antrykotu w sosie z gorgonzoli  na pure z pasternaka i fasolką szparagową
  • Koktajl z zielona herbatą
  • Club Sandwich z serem papryką i dipem

Czwartek
  • Serek granulowany ze szczypiorkiem, rzodkiewką i pieczywem
  • Zupa instant z warzywami , ciecierzycą i quinoą
  • Buraczany pęczak ,duszona polędwica w sosie śmietanowym , surówką porową
  • Fit deser a’la szarlotka
  • Tarta brokułowa  z szynką włoska i lazurem 

Piątek
  • Kanapka musztardowa z jajkiem sadzonym i warzywami
  • Sałatka z makaronem ryżowym orzo i sosem czosnkowym
  • Ryba pieczona w  szpinaku z serem i kaszą jęczmienną
  • Sernik brownie z wiśnią
  • Sałatka z krewetek koktajlowych i surmii ,sosem marie rose

Sobota
  • Roladki ze schabu w ziołach prowansalskich z serkiem śmietanowym z porem i peczywem
  • Serowe krokiety z brokuła z dipem pomidorowym
  • Polędwiczka pieczona w sosie pieprzowym kaszą gryczaną niepaloną i surówką
  • Odwrócone ciasto szpinakowe z kremem
  • Sałatka z kurczakiem  grillowanym i papryką

Niedziela
  • Pasta fasolowa z suszonym pomidorem i dynią z pieczywem
  • Kasza jaglana zapiekana z jabłkiem i cynamonem
  • Pierś z kaczki warzywami  julienne i ryżem jaśminowym
  • Serek kawowy z belgijską gorzką czekoladą
  • Sałatka z topinamburem, warzywami i indykiem
powrót

KONTAKT

Masz pytanie? Skontaktuj się z nami za pomocą formularza poniżej. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie Twoje pytania.